2008. december 7., vasárnap

Születésnap



Ismét eltelt egy újabb év. :) Alig múltam 18. :)
Megvolt a hétvégén a köszöntés a család részéről. A bátyám kisebbik lánya nekem adta a kedvenc szív alakú kövét ( a kép nem jól sikerült, de valóban szív alakú), a nagyobbik meg font nekem egy kulcstartót. :) Kedvesek! :)
Rám is fért a múlt hét után egy kis családi melegség. A tanfolyam is fárasztó volt, aztán a csütörtöki nap volt a hét csúcspontja. A német hegesztőmérnök minősíthetetlenül viselkedett és a főnökömben is csalódtam. Viszont pénteken jól sikerült a csaphegesztő eljárásminősítés, megvagyunk M4-M8ig. Még a holnapi nap lesz kicsit húzós, nem csináltam még meg a WPS-eket, és állítólag meghalt a gépem. Majd odakunyerálom magam vkinek a gépéhez 10 percre. :) Ja, és csütörtök, péntek PT2 vizsga. :S
Viszont a nagymamás takarómmal egész jól haladok, már kb az 1/5 része megvan.! :D Képet nem készítek, majd csak ha teljesen készen lesz.

3 megjegyzés:

vmistvan kukac hotmail.com írta...

a nagymamás terítő mit jelent?

üdv:
istván

ityen - ezt kellett szóellenőrzésnek beírni. művészi :D

vmistvan kukac hotmail.com írta...

forsamem!

amúgy? te a ritkán posztolok, így van idő megtárgyalni híve vagy?

én meg a bejegyzések gyorsban híve vagyok :)

Anikó írta...

Amikor elkezdtem blogírni, akkor még sok időm volt, és egy szörnyű munkahelyem. Azóta van egy érdekes munkám, és kevés szabadidőm. :) Mostanában gyakorlatilag aludni járok haza. Lassan azonban karácsony és hosszú (3 hetes) szabadságom, úgyhogy az alkotókedv már ébredezik bennem. Kialszom magam két nap alatt és már aktív is leszek. :)